Dim To Warm Led Spot  thumbnail

Dim To Warm Led Spot

Published Jun 12, 23
3 min read

Dimbare Led Spot Met AfstandsbedieningStap nu eenvoudig over naar LED-verlichting. high power led spot. Normale TL buizen zijn gemaakt van glas. lagotronics led opbouw spot. Hier zult u dus voorzichtig mee om moeten gaan. De LED-tl-lampen van Led Wereld zijn gemaakt van aluminium en plastic. De bovenkant is gemaakt van stevig aluminium en de onderkant van melkachtig plastic. Door gebruik te maken van melkachtig plastic komt er mooi egaal licht van de buis af net zoals u gewend bent bij TL buizen.

TL buizen bevatten de giftige stof kwik (superfish aqua led spot 14w). Ondanks de onschuldige naam maakt kwik dat TL buizen tot het chemische afval behoort. Hierdoor is het niet gezond de lucht uit TL buizen in te ademen. Bij LED-tl-verlichting wordt er geen kwik gebruikt. Om deze reden hoeven LED-buizen niet bij het chemische afval, maar kunnen deze bij het normale restafval gedeponeerd worden.

Dit is bij LED-verlichting anders. philips led spot light. LED-balken geven een constant licht waardoor u niet gehinderd wordt door het flikkeren. De powerfactor is een wat technische aangelegenheid. Omdat dit echter een heel belangrijk aspect van verlichting is, voornamelijk bij een groter aantal lampen, is het misschien toch nuttig het volgende te lezen, ook al mist u technische kennis.

Het schijnbaar vermogen is het aantal Watt dat op het etiket staat. Elektronische apparaten met een lage powerfactor verbruiken in werkelijkheid meer (het werkelijk vermogen) dan er op het etiket staat(het schijnbaar vermogen) Dit verschil wordt ook wel blindstroom genoemd. spot led lsc smart connect. De energieleverancier rekent af op basis van het schijnbaar vermogen, tenzij er een speciale meter is geplaatst om de blindstroom te meten.Indien echter een groot aantal LED-tl-buizen worden gebruikt zoals in bedrijven levert het wel financieel voordeel op om de blindstroommeter te installeren. Bovendien kunnen er gevaarlijke situaties voordoen bij een groot aantal in gebruik zijnde LED-tl-buizen met een lage powerfactor zoals het erg warm worden van groepenkasten. Let dus naast de lichtopbrengst ook op de powerfactor! Deze is bepalend voor de kwaliteit van de LED-tl-buizen (led spot gu10 8 watt).

De LED-tl-buizen van Led Wereld hebben allemaal een powerfactor van 0. 98 waardoor er niet of nauwelijks sprake is van blindstroom. De LED-tl-lampen hebben exact dezelfde lengte en fitting(G13) als conventionele TL buizen - led spot 100mm. Hierdoor passen de nieuwe LED-tl-lampen in de voetjes van de oude TL. led spot 12 volt dimbaar. Dit heeft als groot voordeel dat de oude TL armaturen kunnen blijven zitten en u geen nieuwe (armaturen) hoeft aan te schaffen.

Paulmann Led Spot

Het is alleen een kwestie van de buizen verwisselen door LED-buizen en de oude starters verwisselen door LED-starters. Maakt u geen gebruik van starters? Dan moeten de TL armaturen omgebouwd worden (4w gu10 philips led spot dimmable). De bedrading van de armaturen zullen veranderd moeten worden zodat de LED-tl-lampen direct op het 220V lichtnet aangesloten zijn. 24v spot led.

Latest Posts

Led Buitenverlichting

Published Sep 29, 23
6 min read

Lampenlicht Buitenverlichting

Published Sep 28, 23
7 min read

Schakelaar Buitenverlichting Aansluiten

Published Sep 26, 23
3 min read